This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more
OK
About us Our team Treatments Cases Fees Blog Contact

Dental Studio Dr. Leuștean

We achieve perfection in Dentistry.

Find More

Benefits of Our Clinic

Do you want to know what we can offer you?

Team

Every doctor in our clinic is well-trained in the latest available technologies. Whether you need a dental implant, treatment with a dental microscope, or orthodontic treatment, our specialists are at your disposal.

Punctuality

Punctuality is one of our strengths. Right from the beginning, we have attracted a lot of patients by adhering to appointment schedules.

Pain-Free Experience

We ensure that you experience absolutely no pain when you're in our office. We administer anesthesia whenever necessary and invest in advanced equipment, such as the Biolase dental laser, which allows us to avoid anesthesia for many procedures.

Your Trusted Team

 

  • Dr. Gabriel Leuștean is dedicated to providing patients who visit his clinic with complete and healthy smiles.

     


    Assisted by new technologies such as Dental Microscope or Intraoral Scanner and through continuous improvement with specialized courses, Dr. Gabriel Leuștean manages to offer premium services, which include dental implants, dental veneers, or top-notch endodontic treatments to an impressive portfolio of patients.

Dental Implants

A dental implant is an excellent solution for anyone who has lost or damaged their teeth. It provides the same natural appearance and sensation as any other tooth.

Dental implants are a long-lasting treatment that restores chewing function and gives you an enviable, natural smile.

More
Simple and painless intervention

The intervention for an implant is not painful due to anesthesia and can be simpler than a tooth extraction. The entire healing process takes between 3 and 6 months to ensure that all areas are properly rebuilt, as well as the future dental crowns.

Keeps teeth healthy

The classic alternative to a missing tooth is a dental bridge. This involves grinding the teeth adjacent to the missing tooth. By using a dental implant, the natural teeth remain intact.

Maintaining facial aesthetics

If you have missing teeth, the bone in which they were implanted will atrophy over time. Atrophied jawbones give the appearance of premature aging and lead to loss of facial structure. Dental implants can help prevent damage to the jaws so that the face retains its natural structure.

Tratament rapid și fără durere

Procesul de fațetare nu este unul de lungă durată. Fațetele sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să obțină rezultate perfecte într-un timp scurt.

Materialele folosite sunt biocompatibile

Reabilitarea protetică cu fațete dentare nu provoacă alergii sau reacții adverse. Materialul folosit pentru acestea este 100% biocompatibil, astfel vă puteți bucura de noul dumneavoastră zâmbet, imediat după realizarea tratamentului, fără grija unor probleme viitoare.

Rezistență îndelungată

Cu îngrijirea corectă, fără a ignora igiena zilnică, fațetele dentare sunt foarte rezistente. Durata acestora de viață este cuprinsă între 7 și 15 ani.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt o metodă modernă, eficientă și minim invazivă de corectare a aspectului dinților, care oferă rezultate imediate.

Fațetele dentare sunt mici piese realizate din materiale biocompatibile și rezistente, aplicate pe suprafața dinților de către medicii dentiști, cu scopul de a vă oferi zâmbetul la care visați.

Află mai multe

Gamă completă de servicii stomatologice

Ai garanția actului medical bine executat, cu cea mai mare conștiinciozitate și pregătire, totul în interesul tău. La clinica noastră, ești pe mâini bune!

Profilaxie

Profilaxia dentară este o procedură care previne dezvoltarea cariilor dentare și a bolilor parodontale.

Find out more

Ortodonție

Ortodonția este specialitatea stomatologiei care se ocupă de corectarea malformații dentare cu ajutorul aparatelor dentare.

Find out more

Estetică dentară

Știm că frumusețea este în ochii privitorului, dar la clinica noastră creăm și recreăm zâmbete naturale. Aceștia nu sunt doar estetici - au și rezistență de durată cu funcționalitate de lungă durată.

Find out more

Protetică dentară

Protetica dentară este specialitatea dentară care se ocupă de îngrijirea dentară a pacienților cărora le lipsesc dinții.

Find out more

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei ce studiază protezarea edentației (lipsei dinților) cu ajutorul implanturilor dentare.

Find out more

Pedodonție

Pedodonția este o ramură a stomatologiei, dedicată exclusiv copiilor si adolescenților.

Find out more

Endodonție

Endodonția este ramura stomatologiei care se concentrează pe morfologia, fiziologia, patologia și terapia afecțiunilor pulpei dentare și ale țesutului periradicular.

Find out more

Pacienții ne recomandă

 

Grigorescu N.

Întâmplarea a facut să ajung la acest cabinet, dar, mai ales la domnul doctor Leuștean. Întamplarea a fost fericită. Am fost primită de către personal cu multă, foarte multă amabilitate. Începând tratamentul dentar am constatat, comparativ cu alte cabinete stomatologice, că e cu totul deosebit modul de lucru. Domnul doctor Leuștean mi-a prezentat într-un mod foarte clar ce anume trebuie să-mi trateze, cum și când. Hotărârea mea a fost definitivă. Toată schema de tratament aplicată de domnul doctor mi-a păstrat dantura. N-am suferit absolut deloc și sunt încântată. Mulțumesc din inimă domnului doctor Leuștean și tuturor persoanelor din cabinet pentru efortul de a mă face să fiu sănătoasă. Mii de mulțumiri și cele mai bune gânduri tuturor!!

David Ionescu

Am aflat de clinica domnului doctor Leuștean de la un prieten și coleg care a făcut o serie de tratamente și chiar investigații chirurgicale și a fost foarte mulțumit. Și eu sunt foarte mulțumit deoarece am avut destul de multe probleme dentare și domnul doctor Leuștean Gabriel a fost foarte amabil cu mine încă de la început stabilindu-mi o schemă de tratament. A trebuit să îmi monteze niște coroane de Zirconiu și mi-a salvat alți dinți cu mare profesionalism. Aproape am terminat acum tratamentul, dar, doresc să îmi fac și un implant dentar la această clinică. Am recomandat și altor prieteni și colegi cu mare căldura. Domnul doctor Leuștean Gabriel este un adevărat profesionist ,serios, cu cunoștințe medicale despre ultimele tehnologii dentare. Recomand această clinică!

Cameliu P.

Dental Studio Dr. Leuștean – la prima vedere, încă un cabinet stomatologic. La prima impresie, o echipă obișnuită de medici, asistenți, etc. Am venit la recomandarea soției și care a fost mulțumită de echipă. În realitate – o echipă de profesioniști. Știu ce au de făcut și își respectă statutul, meseria și știu să acorde respect pacienților. Am fost la mai multe cabinete stomatologice de-a lungul timpului dar aici am găsit medici care au reușit să-mi rezolve toate problemele legate de dantură și chiar au și ,,reparat’’ ce au ,,stricat’’ alții. Îi recomand cu căldură și le doresc pe viitor să se mențină la standardul actual. Mulțumesc pentru tot. Mulțumesc și în numele soției și al băiatului.

Iulian D.

L-am cunoscut pe domnul doctor Leuștean Gabriel cu câteva săptămâni înainte de căsătorie, când un tratament defectuos executat în altă clinică m-ar fi făcut să zâmbesc în fotografii fără incisivii de sus-21 și 11. Zâmbesc când scriu acestea deoarece înainte să-l cunosc pe dl. dr. știam că există doar dinți și măsele. Atunci am intrat în clinică așteptându-mă să găsesc oameni reci și distanți, un mediu dificil de ,,digerat’’ și neprietenos și bineînțeles să aștept tratamentul mult peste ora programată. M-am înșelat și de atunci echipa Dental Studio Dr. Leuștean îmi demonstrează acest lucru de fiecare dată. Lucrează cu răbdare și profesionalism, impunând un mediu prietenos și apropiat de pacient. Aici am găsit încrederea de care are nevoie orice pacient atunci când merge să fie ,,chinuit’’. Apreciez de asemenea râbdarea dlui.dr. Leuștean Gabriel din punctul de vedere al unui pacient care constant încearcă să facă legatura între unele procedee stomatologice și meseria sa, prin întrebări tehnice și la obiect. Mulțumesc echipei Dental Studio Dr. Leuștean!

18
ani experiență
acumulați prin tratarea multitudinilor de cazuri
12000
pacienți fericiți
cu zâmbete complete și sănătoase
5
specializări
potrivite oricărui tip de afecțiune

Te așteptăm la o consultație

Suntem “Artiștii Zâmbetului tău”!

0723-166-180
programari@drleustean.ro
Strada Dr. Victor Poloni nr.3
Bucuresti, Romania
Luni - Vineri
09:00 - 21:00