Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Despre clinică Echipă Tratamente Cazuri Tarife Blog Contact

Dental Studio Dr. Leuștean

Artiștii zâmbetului tău

Află mai multe

Dental Studio Dr. Leuștean

Artiștii zâmbetului tău

Află mai multe

Beneficiile clinicii noastre

Vrei să știi ce putem să-ți oferim?

Echipă cu experiență

Fiecare medic din clinica noastră este bine pregătit și instruit în ultimele tehnologii disponibile. Fie că ai nevoie de un implant dentar, de un tratament cu microscopul dentar sau de un tratament ortodontic, specialiștii noștri sunt la dispoziția ta.

Punctualitate

Punctualitatea este unul dintre atuurile noastre. Încă de la început ne-am atras o mulțime de pacienți prin respectarea orelor de programare.

Fără durere

Ne asigurăm că nu vă doare absolut nimic atunci când sunteți în cabinetul nostru. Facem anestezie ori de câte ori este nevoie și achziționăm aparatura performantă, cum ar fi laserul dentar Biolase care ne permite să evităm chiar și anestezia pentru multe manopere.

Echipa ta de încredere

 

  • Dr. Leuștean Gabriel s-a dedicat în a oferi pacienților care îi vizitează cabinetul zâmbete complete și sănătoase.

 

Ajutat de noile tehnologii precum Microscopul Dentar sau Scannerul Intraoral și prin perfecționarea continuă cu ajutorul cursurilor de specialitate, Dr. Leuștean Gabriel reușesșe să ofere servicii premium, în care includem: implanturi dentare, fațete dentare (veneers) sau tratamente endodontice de top unui portofoliu impresionant de pacienți.

Implant dentar

Un implant dentar este o soluție excelentă pentru oricine și-a pierdut sau și-a deteriorat dinții. Acesta oferă același aspect și senzație naturală ca orice alt dinte.

Implanturile dentare sunt un tratament de lungă durată care restabilește funcția de masticație și vă oferă un zâmbet natural, de invidiat.

Află mai multe
Intervenție simplă și fără durere

Intervenția pentru un implant nu este dureroasă datorită anesteziei și poate fi mai simplă decât o extracție dentară. Întregul proces de vindecare durează între 3 și 6 luni, cu scopul de a ne asigura că toate zonele sunt reconstruite corespunzător, precum și viitoarele coroane dentare.

Păstrează dinții sănătoși

Alternativa clasică la un dinte lipsă este o punte dentară. Aceasta presupune șlefuirea dinților învecinați dintelui lipsă. Prin folosirea unui implant dentar dinții naturali rămân integrii.

Menținerea esteticii faciale

Daca aveți dinți lipsă, osul în care au fost implantați aceștia se va atrofia în timp. Oasele maxilare atrofiate dau aspectul de îmbătrânire prematură și duc la pierderea structurii faciale. Implanturile dentare pot ajuta la prevenirea deteriorării maxilarelor astfel încât fața să-și păstreze structura naturală.

Tratament rapid și fără durere

Procesul de fațetare nu este unul de lungă durată. Fațetele sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să obțină rezultate perfecte într-un timp scurt.

Materialele folosite sunt biocompatibile

Reabilitarea protetică cu fațete dentare nu provoacă alergii sau reacții adverse. Materialul folosit pentru acestea este 100% biocompatibil, astfel vă puteți bucura de noul dumneavoastră zâmbet, imediat după realizarea tratamentului, fără grija unor probleme viitoare.

Rezistență îndelungată

Cu îngrijirea corectă, fără a ignora igiena zilnică, fațetele dentare sunt foarte rezistente. Durata acestora de viață este cuprinsă între 7 și 15 ani.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt o metodă modernă, eficientă și minim invazivă de corectare a aspectului dinților, care oferă rezultate imediate.

Fațetele dentare sunt mici piese realizate din materiale biocompatibile și rezistente, aplicate pe suprafața dinților de către medicii dentiști, cu scopul de a vă oferi zâmbetul la care visați.

Află mai multe

Gamă completă de servicii stomatologice

Ai garanția actului medical bine executat, cu cea mai mare conștiinciozitate și pregătire, totul în interesul tău. La clinica noastră, ești pe mâini bune!

Profilaxie

Profilaxia dentară este o procedură care previne dezvoltarea cariilor dentare și a bolilor parodontale.

Află mai multe

Ortodonție

Ortodonția este specialitatea stomatologiei care se ocupă de corectarea malformații dentare cu ajutorul aparatelor dentare.

Află mai multe

Estetică dentară

Știm că frumusețea este în ochii privitorului, dar la clinica noastră creăm și recreăm zâmbete naturale. Aceștia nu sunt doar estetici - au și rezistență de durată cu funcționalitate de lungă durată.

Află mai multe

Protetică dentară

Protetica dentară este specialitatea dentară care se ocupă de îngrijirea dentară a pacienților cărora le lipsesc dinții.

Află mai multe

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei ce studiază protezarea edentației (lipsei dinților) cu ajutorul implanturilor dentare.

Află mai multe

Pedodonție

Pedodonția este o ramură a stomatologiei, dedicată exclusiv copiilor si adolescenților.

Află mai multe

Endodonție

Endodonția este ramura stomatologiei care se concentrează pe morfologia, fiziologia, patologia și terapia afecțiunilor pulpei dentare și ale țesutului periradicular.

Află mai multe

Pacienții ne recomandă

 

Grigorescu N.

Întâmplarea a facut să ajung la acest cabinet, dar, mai ales la domnul doctor Leuștean. Întamplarea a fost fericită. Am fost primită de către personal cu multă, foarte multă amabilitate. Începând tratamentul dentar am constatat, comparativ cu alte cabinete stomatologice, că e cu totul deosebit modul de lucru. Domnul doctor Leuștean mi-a prezentat într-un mod foarte clar ce anume trebuie să-mi trateze, cum și când. Hotărârea mea a fost definitivă. Toată schema de tratament aplicată de domnul doctor mi-a păstrat dantura. N-am suferit absolut deloc și sunt încântată. Mulțumesc din inimă domnului doctor Leuștean și tuturor persoanelor din cabinet pentru efortul de a mă face să fiu sănătoasă. Mii de mulțumiri și cele mai bune gânduri tuturor!!

David Ionescu

Am aflat de clinica domnului doctor Leuștean de la un prieten și coleg care a făcut o serie de tratamente și chiar investigații chirurgicale și a fost foarte mulțumit. Și eu sunt foarte mulțumit deoarece am avut destul de multe probleme dentare și domnul doctor Leuștean Gabriel a fost foarte amabil cu mine încă de la început stabilindu-mi o schemă de tratament. A trebuit să îmi monteze niște coroane de Zirconiu și mi-a salvat alți dinți cu mare profesionalism. Aproape am terminat acum tratamentul, dar, doresc să îmi fac și un implant dentar la această clinică. Am recomandat și altor prieteni și colegi cu mare căldura. Domnul doctor Leuștean Gabriel este un adevărat profesionist ,serios, cu cunoștințe medicale despre ultimele tehnologii dentare. Recomand această clinică!

Cameliu P.

Dental Studio Dr. Leuștean – la prima vedere, încă un cabinet stomatologic. La prima impresie, o echipă obișnuită de medici, asistenți, etc. Am venit la recomandarea soției și care a fost mulțumită de echipă. În realitate – o echipă de profesioniști. Știu ce au de făcut și își respectă statutul, meseria și știu să acorde respect pacienților. Am fost la mai multe cabinete stomatologice de-a lungul timpului dar aici am găsit medici care au reușit să-mi rezolve toate problemele legate de dantură și chiar au și ,,reparat’’ ce au ,,stricat’’ alții. Îi recomand cu căldură și le doresc pe viitor să se mențină la standardul actual. Mulțumesc pentru tot. Mulțumesc și în numele soției și al băiatului.

Iulian D.

L-am cunoscut pe domnul doctor Leuștean Gabriel cu câteva săptămâni înainte de căsătorie, când un tratament defectuos executat în altă clinică m-ar fi făcut să zâmbesc în fotografii fără incisivii de sus-21 și 11. Zâmbesc când scriu acestea deoarece înainte să-l cunosc pe dl. dr. știam că există doar dinți și măsele. Atunci am intrat în clinică așteptându-mă să găsesc oameni reci și distanți, un mediu dificil de ,,digerat’’ și neprietenos și bineînțeles să aștept tratamentul mult peste ora programată. M-am înșelat și de atunci echipa Dental Studio Dr. Leuștean îmi demonstrează acest lucru de fiecare dată. Lucrează cu răbdare și profesionalism, impunând un mediu prietenos și apropiat de pacient. Aici am găsit încrederea de care are nevoie orice pacient atunci când merge să fie ,,chinuit’’. Apreciez de asemenea râbdarea dlui.dr. Leuștean Gabriel din punctul de vedere al unui pacient care constant încearcă să facă legatura între unele procedee stomatologice și meseria sa, prin întrebări tehnice și la obiect. Mulțumesc echipei Dental Studio Dr. Leuștean!

20
ani experiență
acumulați prin tratarea multitudinilor de cazuri
12000
pacienți fericiți
cu zâmbete complete și sănătoase
5
specializări
potrivite oricărui tip de afecțiune

Te așteptăm la o consultație

Suntem “Artiștii Zâmbetului tău”!

0723-166-180
programari@drleustean.ro
Strada Dr. Victor Poloni nr.3
Bucuresti, Romania
Luni - Vineri
09:00 - 21:00