This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Find out more
OK
About us Our team Treatments Cases Fees Blog Contact

Scurt tur în clinica noastră.

Suntem Artiștii zâmbetului tău!

Medicii din clinică sunt instruiți și certificați pentru a vă oferi orice tip de tratament dentar. Fie că este vorba de un implant, de o lucrare de ortodonție sau chiar și de o simplă curățare a dinților, ne angajăm să oferim pacienților siguranță, confort și încredere.

 

În primul rând, suntem medici. Sănătatea dumneavoastră este cel mai important lucru pentru noi și, tocmai din acest motiv, prima noastră prioritate va fi încercarea de a trata orice dinte bolnav înainte ca acesta să devină o problemă pentru dumneavoastră, din punct de vedere al costurilor sau al timpului.

 

Veți avea posibilitatea de a discuta opțiunile de tratament și costurile estimate cu medicii noștri stomatologi experimentați înainte de a lua o decizie. Ne propunem o transparență totală pe parcursul întregului proces.

 • La clinica noastră Dr. Leuștean ne asigurăm că vom găsi o rezolvare pentru orice problemă dentară pe care o aveți.
 • Punctualitatea este una dintre calitățile care ne fac diferiți.
 • Respectarea orelor de programare a fost întotdeauna importantă și este un lucru pe care vă puteți baza!
 • Considerăm că sănătatea dumneavoastră dentară este de cea mai mare importanță.
 • Echipa noastră dedicată va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a se asigura că sunteți complet lipsit de durere atunci când ne vizitați.
   

Veniți să vedeți ce au realizat toate aceste mari beneficii la clinica noastră astăzi.

Echipa noastră a consolidat un set de valori care ne ajută să oferim servicii de calitate, sigure și rezistente în timp.

 • Vă puteți alege medicul

Fiecare medic din clinica noastră este bine pregătit și instruit în ultimele tehnologii disponibile. Fie că ai nevoie de un implant dentar, de un tratament cu microscopul dentar sau de un tratament ortodontic, specialiștii noștri sunt la dispoziția ta.

 

 • Sănătatea dumneavoastră orală este deosebit de importantă

Sănătatea dumneavoastră este cel mai important lucru pentru noi. Întotdeauna este mai bine să prevenim o afecțiune dentară, decât să o tratăm, prin proceduri complexe și costisitoare. Punem accent pe această conștientizare a problemelor orale.

 

 • Echipa noastră este mereu prezentă!

În cadrul clinicii noastre Dr. Leuștean, ne asiguram că vom găsi o rezolvare pentru orice problemă dentară cu care vă confruntați. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați! Dacă sunteți deja pacientul nostru, ne puteți contacta și în zilele nelucrătoare, iar noi vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru problema ta.

 • Personal auxiliar cu o vastă experiență în domeniu

Ne alegem lângă noi doar oameni bine instruiți și dedicați. Suntem mândrii de echipa pe care am format-o de-a lungul timpului. Avem asistenți medicali și front desk manageri care sunt alături de echipa noastră de peste 15 ani. Vă asteptăm în cadrul clinicii noastre, pentru a putea face cunoștință cu Artiștii Zâmbetului Tău!

 

 • Servicii de urgență

Dacă aveți o urgență, contactați-ne și unul dintre medicii noștri vă va consulta în aceeași zi, în timpul orelor de program, indiferent dacă suntem sau nu “full booked”. Scopul nostru este, în primul rând, să ne asigurăm că durerile dentare nu se vor integra printre activitățile dumneavoastră zilnice. 

 

 • Tehnologie modernă, avansată, pentru rezultate de succes

Suntem prieteni cu tehnologia. La noi totul este organizat și informatizat. Avem un performant Laser Dioda Dentar, un avansat și modern Microscop Dentar, precum și un Scanner Dentar de ultimă generație. Nu în ultimul rând, important de evidențiat este Sterilizarea, care se face cu un Autoclav avansat, avizat de Ministerul Sănătății.

Dr. Leuștean Gabriel

 

 

Stomatologia este o artă. Acesta este principiul după care mă ghidez din momentul în care am decis să studiez stomatologia. Fiecare pacient este unic, fiecare problemă de rezolvat este o provocare artistică.

 

Sunt absolvent de Liceu Militar și, ulterior, am ales să studiez stomatologia în cadrul Institutului Medico Militar din cadrul Universității de Medicină și Farmacie, Carol Davila, din București.

 

Am finalizat studiile universitare în 2003 ca șef de promoție și după 2 ani petrecuți ca medic militar, am decis să mă specializez în implantologie și estetică dentară.

 

În acel moment, am fost nevoit să pun capăt carierei mele militare pentru a mă putea dedica pe deplin studiilor postuniversitare necesare, însă sunt recunoscător formării mele militare care m-a ajutat enorm în păstrarea unei autodiscipline atât de necesare în formarea mea ca medic.

 

Am urmat numeroase studii de supraspecializare atât în țară, cât și în străinătate, alături de nume celebre ale stomatologiei mondiale.

 

Din 2003 sunt membru al Colegiului Medicilor Dentiști din România, membru în Asociația Medicilor Dentiști cu Practica Privată din România, membru în Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice, și nu numai!

 

 

Încă de la începuturile practicării profesiei am adoptat principiile unei stomatologii atraumatice, fără durere pentru pacienți. Păstrarea unui nivel ridicat al actului medical și al interesului pentru pacient a determinat o creștere spectaculoasă a portofoliului de pacienți, un câștig important de experiență și, în egală măsură, o conștientizare asupra nevoilor pacienților din România. Am sesizat încă de la început lacunele existente în informarea oamenilor despre tratamente și, în acest scop, am pus la punct un sistem logistic care să mă ajute să prezint întregul plan de tratament, să ofer detalii și să mă asigur de siguranța celor care vizitează cabinetul.

 

Am oferit astfel pacienților variante moderne de tratament, aceștia fiind ajutați să aleagă soluția corectă, dar accesibilă din punct de vedere financiar, pentru ei. În acest scop am creat un site (www.neodent.home.ro), actualmente dezactivat din motive independente de voința noastră, prin care am pus la dispoziție consultații gratuite tuturor celor care doreau informații despre medicina dentară.

 

Prin intermediul acestui site am fost contactat tot mai frecvent de către pacienți din Franța, Italia, Spania și S.U.A, oferindu-le și acestora consultații on-line. Mulți dintre aceștia au ales să vină în România pentru tratamente stomatologice.

 

Actele medicale de calitate, miile de pacienți mulțumiți, variantele moderne de tratament și informarea pacientului, a cerut în mod evident înființarea unei clinici stomatologice cu aparatură medicală modernă și performantă.

Dacă vă doriți un zâmbet complet, de care să vă bucurați pentru tot restul vieții, sunteți în locul potrivit!

Contactați-ne chiar astăzi, iar noi vă așteptăm în clinica stomatologică Dr. Leuștean.

Contactați-ne chiar azi