Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Despre clinică Echipă Tratamente Cazuri Tarife Blog Contact

“Zambetul tau va fi cartea mea de vizita!”

          Acesta este motto-ul meu si ma ajuta la restabilirea stării de sănătate a cavității bucale a pacientilor. Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara, din cadrul Univeristatii ‘‘Carol Davila’’ Bucuresti, in anul 2014.

           Sunt membru al Colegiu Medicilor Dentisti din Romania , membru al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania, membru in Asociatia Medicilor Dentisti cu practica privata din Romania, membru in societatea de lasere in medicina dentara din Romania.

            Pasiunea pentru stomatologie m-a determinat sa urmez cariera de medic dentist. Redand in fiecare zi zambetul pacientilor, ma face sa iubesc si mai mult ceeea ce fac, si aprofundez, urmand cursuri si supraspecializari la cele mai inalte  standarde.

            Participarea la diferite cursuri atat in tara cat si in afara ma ajuta sa tin pasul cu medicina dentara moderna si sa ofer pacientilor mei cele mai bune solutii de tratament moderne ,predictibile si fara durere. Cred ca orele de educatie medicala continua ne ajuta sa tinem pasul cu stomatologia moderna si ne ajuta sa devenim medici mai buni.
             In cadru clinicii Dental Studio Dr. Leustean ma ocup de partea de estetica dentara, protetica fixa, chirurgie dentara, tratamentul cariei dentare, tratamentul afectiunilor pulpare cu microscopul, tratament parodontal cu laser BioLase.

Incepand cu prima noastra intrevedere, vei descoperi, ca lucram in cele mai sigure conditii ,sterilizarea facandu-se la autoclav, cu cele mai noi materiale si aparatura ultramoderna de ultima generatie. Totul pentru a practica o stomatologie atraumatica si predictibila. Inca de la prima consultatie incerc sa explic pacientului problemele pe care le are si cum a ajuns in aceasta situatie, apoi il ajut sa aleaga optiunea de tratament cea mai buna pentru problemele sale atat din punct de vedere functional cat si financiar.

             Imi exercit profesia cu mult interes si seriozitate participand la diverse cursuri din domeniu la sfarsitul carora sustin examene pentru obtinerea competentelor postuniversitare .