Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Despre clinică Echipă Tratamente Cazuri Tarife Blog Contact

Pentru mine stomatologia inseamna mai mult decat un loc de munca in care activez, inseamna domeniul in care investesc toata pasiunea, constiinciozitatea si dedicarea. 

     Stomatologia zilelor noastre este strans legata de tehnologie, arta, dar si de psihologie, iar acest lucru ma face sa fiu intr-o continuua invatare si cautare de solutii noi, rapide, fara durere si cat mai aproape de perfect.

     Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, in anul 2020, iar in prezent sunt medic rezident in cadrul Clinicii de Pedodontie a Facultatii de Medicina Dentara Bucuresti. Am ales stomatologia pediatrica din grija pe care o port pentru copii, deoarece ei au nevoie de toata intelegerea si dedicarea medicului. Consider că succesul unui tratament dentar pornește în primul rând de la o bună comunicare, mai ales in cazul pacienților de vârstă mică.

      Modul in care un copil  invata sa isi ingrijeasca dintii de mic si in care intelege necesitatea tratamentelor stomatologice, va duce la formarea unui adult responsabil si preocupat de importanta sanatatatii orale.
      Din anul 2021 am devenit membru al Colegiului National al Medicilor Dentisti din Romania si al Uniunii Nationale a Asociatiilor Stomatologice.

Intr-o lume in care socializarea si activitatile zilnice se desfasoara mai mult in online decat in offline, este foarte important ca si in medicina sa fim cat mai actualizati in ceea ce priveste tehnologia, nu doar pentru a ne usura munca ci mai ales pentru siguranta pacietilor, interventiile devenind mai usoare, mai rapide si mai putin dureroase, datorita ultimelor tehnologii. Tocmai de aceea sunt intr-o continuua dezvoltare profesionala prin cursurile pe care le-am parcurs si la care voi participa in viitor.