Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Despre clinică Echipă Tratamente Cazuri Tarife Blog Contact
Articole   -   Obiective

Ce a însemnat anul 2022 pentru Dental Studio Dr. Leuștean și ce ne propunem în 2023

Încă de la înființarea clinicii stomatologice Dental Studio Dr. Leuștean, Dr. Gabriel Leuștean a avut un singur scop: de a oferi o stomatologie de calitate, centrată pe pacient. De aceea, a implementat cele mai noi tehnologii, s-a format continuu, a oferit soluții personalizate pentru fiecare pacient în parte și a prețuit dintotdeauna rigoarea profesională și munca bine făcută. Acestea sunt și valorile care l-au ajutat pe Dr. Leuștean și echipa sa să obțină  încrederea pacienților.

Dacă anul 2022 a fost plin de provocări pentru el, de cazuri dentare excepționale, de vieți schimbate în bine, de dezvoltare și de progrese, anul acesta și-a propus să investească în continuare în tehnologie, în specialiști medicali, astfel încât să ofere pacienților cea mai bună experiență dentară.

În interviul ce urmează, Dr. Gabriel Leuștean, director & medic stomatolog cu competență în implantologie orală și estetică dentară, face o retrospectivă a ceea ce a însemnat anul 2022 pentru clinica Dental Studio Dr. Leuștean:

Cum a decurs anul 2022 pentru Dental Studio Dr. Leuștean?

„În 2022, fiecare pacient care a trecut pragul clinicii noastre s-a bucurat de o stomatologie de calitate și a atins un nivel optim de sănătate orală. Având în vedere rolul important al sănătății bucale în bunăstarea generală a unei persoane, cred că tratarea afecțiunilor dentare este  un drept al tuturor cetățenilor. De aceea, la Dental Studio Dr. Leuștean am tratat pacienții cu seriozitate și vom continua să le oferim îngrijiri dentare excelente. În plus, noile tehnologii au influențat modul în care ne-am desfășurat activitatea, căci inovația a adus plus valoare în tratamentele dentare. Acest lucru, combinat cu experința stomatologilor clinicii, ne-au ajutat să ne îmbunătățim modul în care am oferit tratamentele dentare optime pacienților noștri.”

 

De ce se pune accentul pe tehnologie la Dental Studio Dr. Leuștean?

„În 2022, tehnologia a continuat să eficientizeze tratamentele dentare, ajutându-ne pe noi, medicii acestei clinici, să fim tot mai aproape de perfecțiunea estetică și funcțională. Industria ne oferă o lume digitală în domeniul stomatologic și noi nu am făcut altceva decât să profităm de acest lucru. Plus că tehnologiile de ultimă oră ne-au simplificat și ne-au facilitat munca, aducându-le totodată rezultatele dorite pacienților. Terapia cu laser, implantologia digitală, reabilitarea orală asistată digital, chirurgia minim invazivă vor continua să existe în clinica noastră, pentru că această digitalizare realizează o practică stomatologică mai bună și mai sigură, atât în diagnostic, cât și în tratament. Eficacitatea acestor tehnici, împreună cu succesul tratamentelor, ne vor apropia în continuare de excelență, deși pentru a o atinge nu trebuie să uităm că nu avem de-a face doar cu dinți, ci cu pacienți. Nu putem uita persoana în ansamblu și că trebuie să o punem în centrul a tot ceea ce facem. Îmbunătățirea siguranței și prognosticului tratamentelor stomatologice pe care le-am realizat, punând pacientul în centrul atenției, va fi în continuare obiectivul nostru prioritar.”

Ați avut o mulțime de pacienți care au beneficiat de implanturi dentare. Care este secretul?

„Fluxul digital. În implantologia orală, digitalizarea va continua să aibă o dezvoltare extraordinară în clinica noastră, întrucât încorporarea lui în practica stomatologică a însemnat o adevărată revoluție în abordarea tratamentului cu implanturi dentare. În acest Nou An vom continua să ne bazăm pe tehnologii precum Digital Smile Design pentru a le oferi pacienților implanturi dentare premium și o experiență minim invazivă în ceea ce privește inserarea implanturilor. Acesta este secretul. Și astfel ne-a fost recompensată munca.”

Ce vă propuneți pentru anul 2023?

„Totul depinde de noi înșine. Vom continua să oferim aceeași stomatologie de calitate, bazată pe tehnologie și ne dorim să ne îndreptăm către digitalizarea tuturor tratamentelor dentare, folosind instrumente din ce în ce mai sofisticate și mai puțin invazive.”

Dr. Gabriel Leuștean a încheiat interviul astfel:

„Stomatologul ar trebui să fie propriul său brand. Să fim imaginea noastră de marcă. Pacientul nu este preocupat de cât de mult știi, ci de cât de mult îți pasă de el și de problema lui. Pacienții ar trebui să aleagă clinica noastră pentru profesionalismul, amabilitatea și empatia noastră.”

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.