Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Despre clinică Echipă Tratamente Cazuri Tarife Blog Contact

Estetică dentară

Nu există nicio îndoială că estetica dentară a devenit o procedură dentară din ce în ce mai populară. Aceste tratamente de stomatologie pot fi folosite pentru a corecta o gamă largă de probleme dentare, atât estetice, cât și funcționale.

 

Estetica nu este doar o specializare stomatologică dezvoltată din dorința oamenilor de a avea dinți frumoși și un zâmbet complet, prefect, ci aceasta a fost văzută ca o artă prin care se poate îmbunătăți calitatea vieții.

 

Cu tratamentele estetice, nu doar zâmbetul se schimbă radical, ci și viața pacientului. Aceștia sunt capabili să râdă și să se exprime cu mai multă încredere, fără complexe sau îngrijorări legate de cum sunt percepuți de cei din jur. 

 

Știm că frumusețea este în ochii privitorului, dar la clinica noastră creăm și recreăm zâmbete naturale. Zâmbetele complete căpătate în urma tratamentelor de calitate oferite de clinica noastră stomatologică nu sunt doar estetice - sănătatea orală va fi redată, funcționalitatea și rezistența îndelungată în timp.

 

Majoritatea oamenilor sunt nemulțumiți de aspectul zâmbetului lor, iar acest lucru poate avea un impact negativ asupra încrederii în sine.

 

Dar nu trebuie să vă mai simțiți jenat sau nesigur în legătură cu aspectul estetic al dinților, pentru că vă oferim o varietate de tratamente care vă pot ajuta să obțineți zâmbetul pe care îl meritați!

 

Fie că este vorba de fațete, coroane sau albiri dentare, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să parcurgeți călătoria spre zâmbete perfecte!

 

Înțelegem cât de important este să ai un zâmbet încrezător. De aceea, ne străduim în fiecare zi să le oferim pacienților noștri servicii excepționale, astfel încât aceștia să poată obține rezultatele pe care și le doresc.

Beneficiile esteticii dentare:

 

 • Rezultate rapide și fără durere;
 • Pacientul este și el implicat în tratament, prin alegerea nuanței și formei dinților, conform dorințelor individuale;
 • Tratamente de durată, rezistente în timp;
 • Sănătatea orală este redobândită;
 • Acestea oferă armonizare trăsăturilor feței;
 • Conferă un aspect natural.

Coroane dentare

Coroanele dentare sunt o modalitate excelentă de a vă proteja și restaura zâmbetul. Acestea pot fi realizate din materiale de calitate, cum ar fi porțelanul integral sau zirconiul, care vă vor oferi rezultate de lungă durată.

 

 • Coroane dentare din zirconiu

Zirconiul este materialul perfect pentru a fi folosit la crearea următoarei dvs. coroane dentare. Este foarte rezistent la forțele masticatorii și la uzură, fără risc de fractură. O puteți obține chiar în diferite nuanțe, astfel încât să se potrivească perfect cu culoarea dinților dumneavoastră, pentru aspect estetic cât mai natural.

 

O coroană dentară este utilizată pentru a acoperi sau "acoperi" complet un dinte deteriorat. În plus, aceasta poate fi plasată deasupra unui implant și poate îmbunătăți aspectul pentru a obține dinți mai puternici care să arate și naturali.

 

 • Când ai nevoie de o coroană dentară?

Există multe motive pentru a alege protezele dentare, cum ar fi dacă aveți dinți care au nevoie de restaurare în urma unei traume sau a unui tratament. Coroanele dentare oferă soluția ideală pentru o viață întreagă de zâmbete cu aspect natural și rădăcini puternice.

 

 • Cum se îngrijește o coroană dentară?

Igiena orală a pacientului care are lucrări protetice nu este diferită de cea normală, care presupune periajul dimineața și seara, dar și folosirea aței dentare. Pentru întreținerea pe termen lung va fi nevoie de profilaxie sau controale de rutină la cabinetul medicului stomatolog, la un interval de 6 luni.

 

 

Cazuri stomatologice în cadrul clinicii Dr. Leuștean

Fațete dentare

 • Fațetele dentare sunt piese mici din ceramică, aplicate pe suprafața dinților de către un dentist pentru a îmbunătăți aspectul acestora.
 • Fațetele dentare oferă o modalitate perfectă de a trata multe probleme dentare diferite. Diferind de albirea dentară, aceste proceduri pot modifica atât culoarea, cât și forma dinților, precum și poziționarea acestora.
 • Pacientul se bucură de o serie de beneficii atunci când primește fațete. În primul rând, este foarte rapid și ușor ca procedurile să fie efectuate, deoarece nu este nevoie de timp de vindecare pentru o astfel de lucrare dentară. Mai mult, realizarea acestui tratament se face în 2 etape, într-o perioadă scurtăd e timp.
 • Un alt avantaj al fațetelor este că acestea nu se pigmentează, rămânând albe pe toată perioada purtării lor.
 • Complexitatea fațetelor dentare ține de modul în care acestea se lipesc. Adezivul face legături atât mecanice, cât și chimice cu dinții, ceea ce are ca rezultat un atașament puternic care nu va cădea sau se va uza în timp.

 

 

Cazuri stomatologice în cadrul clinicii Dr. Leuștean

Digital Smile Design

Evoluția tehnologiei ne aduce mai aproape de zâmbete perfecte!

Sunteți nemulțumit de zâmbetul dumneavoastră? Aveți dinți pătați sau colorați din cauza unor tratamente pe canalele dinților? Aveți un dinte din față fracturat? Toate aceste probleme, dar și altele, se pot rezolva cu tehnologia Digital Smile Design. Procedura constă într-o evaluare inițială și un set de fotografii detaliate ale feței și ale zâmbetului. 

Digital Smile Design este singura procedură prin care poți vedea cum ar putea arăta forma finală a zâmbetului tău fără să faci de fapt o modificare dinților tăi.

 

Se vor realiza ulterior cu ajutorul scanerului dentar modele de studiu digitale pe care se va face evaluarea finală.

 

Specialiștii noștri vor crea ulterior pentru tine pe computer, în softuri specializate, o nouă situație bazată pe dorințele pacientului și pe armonia dento-facială.

 

În momentul în care veți fi mulțumit de forma finală a dinților, se va trece la modificările necesare pentru a efectua veneers pe dinții care au nevoie de modificări.

Albirea dentară

Albirea dentară este una dintre cele mai solicitate tratamente estetice, datorat timpului rapid de execuție și a efectelor obținute. Echipa noastră de medici stomatologi este aici pentru a ne asigura că le putem oferi pacienților noștri tratamente de estetică dentară eficiente, non-ivazive.

 

Stomatologia estetică trebuie să se desfășoare întotdeauna într-un context sigur. Ne străduim să studiem și să adoptăm cele mai eficiente, dar și cele mai sigure tehnici de albire a dinților, astfel încât pacienții noștri să aibă parte nu doar de zâmbete albe, ci și de experiențe plăcute în urma tratamentelor.

 

 • Care sunt cauzele care provoavă îngălbenirea dinților?

Putem concepe o listă variată de motive, obiceiuri zilnice, care pot conduce, în final, la îngălbenirea dinților. Iată despre ce este vorba:

 • Consumul excesiv de alimente și băuturi care au pigmenți puternici precum: cafeaua, vinul roșu, sosurile roșii, afinele, fructele de pădure etc.);
 • Igiena neadecvată, neglijarea celor două periaje obligatorii, folosirea aței dentare și nerespectarea vizitelor la cabinetul medicului stomatolog, pentru periaj profesional și control;
 • Acumularea de placă bacteriană și tartru;
 • Anumite traumatisme dentare;
 • Obiceiurile vicioase, putând adăuga în acest caz fumatul.

 

 • Cât timp își va păstra zâmbetul meu strălucirea?

Rezultatul procedurii de albire dentară profesională, realizată în cabinetul medicului stomatolog, poate dura până la 2 ani, dacă respectați indicațiile primite. Pentru a vă păstra albul cât mai mult timp este nevoie să aveți grijă de igiena dumneavoastră orală și să alocați o atenție deosebită anumitor obiceiuri care ar putea afecta, în timp, aspectul estetic al dinților. În acest caz vorbim despre: consumul excesiv de cafea, alimente sau băuturi colorate, cu pigmenți puternici, sau fumatul.

 

 • Cât de albi pot deveni dinții după tratament?

Realizat în mod corespunzător, în condiții de siguranță, sub atenta supraveghere a medicului stomatolog, dinții pot deveni mai albi cu 6, până la 12 nuanțe. Tratamentul poate fi repetat până când obțineți nuanța de alb la care visați.

 

 

 

 

Cazuri stomatologice în cadrul clinicii Dr. Leuștean

Punți integrale din Zirconiu

 • Care sunt proprietățile zirconiului?

 • Zirconiul este cel mai rezistent material folosit în stomatologie până în prezent;
 • Lucrările pe bază de zirconiu pot oferi o estetică dentară deosebită, pentru că acestea nu conțin niciun fel de metal;
 • La fel ca aurul, zirconiul este un material biotolerabil. Spre deosebire de multe metale care provoacă reacții alergice și coroziune a țesuturilor organismului în timp - acesta nu provoacă aceste probleme;
 •  Cu sisteme computerizate, lucrarea din zirconiu oferă un înalt nivel de precizie.

 

 • Ce sunt punțile dentare?

O punte dentară este o lucrare care conține între 3 și 4 elemente și care are rolul de a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă.

O punte dentară este o opțiune excelentă pentru cineva care a pierdut unul sau mai mulți dinți și are nevoie să îi înlocuiască. Aceasta asigură funcțiile masticatorii, estetice și fonetice lipsă, precum și prevenirea apariției complicațiilor din cauza pierderii dinților.

 

 • Funcția estetică

Pierderea dinților afectează estetica dentară, mai ales dacă este o zonă vizibilă. Restabilirea funcției estetice a zâmbetului poate fi extrem de importantă pentru mulți pacienți - de aceea, restaurarea aspectului dinților pierduți a devenit un obiectiv primordial în stomatologie.

 

Cel mai important lucru de care trebuie să se țină cont atunci când se restaurează estetica unei persoane sunt materialele punții dentare. Punțile ceramice sunt mai stabile decât alte tipuri, în mare parte datorită faptului că sunt realizate din zirconiu, care oferă  o rezistență mai mare.

 

 • Avantajele punților dentare

Restaurarea arcadelor cu ajutorul punților dentare are multe avantaje. În mod normal, pacienții se obișnuiesc rapid cu lucrarea și le oferă un nivel ridicat de confort de masticație, precum și de estetică orală, motiv pentru care atât de mulți aleg această opțiune de tratament în locul altora.

 • Lucrările sunt cimentate definitiv, fără a necesita îndepărtare periodică pentru igienizare;
 • Punțile asigură un confort masticator excelent;
 • Reface estetica dentară și conferă aspect natural;
 • Au o durată de viață îndelungată.

 

Oferă zâmbetului tău îngrijirea pe care o merită!

Gama variată de tratamente de calitate, profesionalismul și anii de experiență în tratarea cazurilor stomatologice complexe, ne ajută să rămânem Artiștii Zâmbetului Tău.