Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Despre clinică Echipă Tratamente Cazuri Tarife Blog Contact

"Stomatologia este o arta".

        Aceasta este principiul dupa care ma ghidez din momentul in care am decis sa studiez Stomatologia. Fiecare pacient este unic, fiecare problema de rezolvat este o provocare artistica. 

       Sunt absolvent de Liceu Militar si ulterior am ales sa studiez Stomatologia in cadrul Institutului Medico Militar din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie, Carol Davila, Bucuresti. Am finalizat studiile universitare in 2003 ca sef de promotie si dupa 2 ani petrecuti ca si Medic Militar, am decis sa ma specializez in Implantologie si Stomatologie Estetica. In acest moment am fost nevoit sa pun capat carierei mele militare pentru a ma putea dedica pe deplin studilor postunivesitare necesare, insa sunt deplin recunoscator formarii mele militare care m-a ajutat enorm in pastrarea unei autodiscipline atat de necesara in formarea mea ca medic. Am urmat numeroase studii de supraspecializare atat in tara cat si in strainatate, alaturi de nume celebre ale stomatologiei mondiale. Veti regasi toate aceste cursuri atasate la CV. 

       Din 2003 sunt Membru al Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, membru in Asociatia Medicilor Dentisti cu Practica Privata din Romania, membru in Uniunea Nationala a Asiociatiilor Stomatologice, precum si in alte institutii reprezentative pentru profesia de medic stomatolog.
       Inca de la inceputurile practicarii profesiei am adoptat principiile unei stomatologii atraumatice, fara durere pentru pacient. Pastrarea unui nivel ridicat al actului medical si al interesului pentru pacient a determinat o crestere spectaculoasa a portofoliului de pacienti, un castig important de experinta dar totodata o constientizare asupra nevoilor pacientilor din Romania. Am sesizat inca de la inceput lacunele in informarea pacientilor romani si in acest scop am pus la punct un sistem logistic care sa ma ajute sa prezint pacientiilor informatii pertinente si usor de inteles. Am oferit astfel pacientilor variante moderne de tratament, acestia fiind ajutati sa aleaga solutia corecta dar accesibila din punct de vedere financiar. In acest scop am creat un site (www.neodent.home.ro) (actualmente dezactivat din motive independente de vointa noastra) prin care am oferit consultatii gratuite tuturor celor care doreau informatii despre medicina dentara.

        Prin intermediul site-ului “neodent” am fost contactat tot mai frecvent de catre pacienti din Franta, Italia, Spania si SUA oferindu-le si acestora consultatii on-line. Multi dintre acestia au ales sa vina in Romania pentru tratamente stomatologice. 
        Actele medicale de calitate, miile de pacienti multumiti, variantele moderne de tratament si informarea pacientului a cerut in mod logic infiintarea unei clinici stomatologice cu aparatura medicala moderna si performanta. Aceasta clinca a incercat insa sa pastreze un nivel al preturilor rezonabil, adaptat la situatia economica a cetatenilor romani. Astfel s-a nascut BeautyDentExpert. Sub logo-ul “Artistii zambetului tau”, am creat pentru pacientii nostri o echipa de specialisti in toate domeniile medicinii dentare astfel incat “sub acelasi acoperis” sa poata fi oferite si servicii de chirurgie dentara, ortodontie, protetica, pedodontie, etc.
         In cadrul clinicii BeautyDentExpert m-am ocupat atat de partea de Estetica Dentara precum si de Protetica Fixa si Mobilizabilă . Prin obtinerea Competentei in Implantologie sunt printre singurii medici care efectueaza atat partea chirurgicala cat si cea protetica a implanturilor dentare.

         In 2021 am decis să oferim pacientilor nostri o locatie noua, premium, situata in inima capitalei in Cotroceni, pe care am dotat-o cu cele mai noi tehnologii, sub denumirea de Dental Studio Dr. Leustean.

       Cred cu tarie ca educatia continua si pregatirea neintrerupta este cheia succesului. In acest scop urmez impreuna cu echipa clinicii periodic cursuri postuniversitare de pregatire sustinute de maestrii emeriti in medicina dentara atat din tara cat si din strainatate. Participarea noastra la congresele internationale ofera pacientilor nostri siguranta ca sunt tratati in conformitate cu ultimele inovatii din domeniul medical. Si investitiile nu se limiteaza la studii si la oameni.
         Suntem dotati cu cele mai noi tehnologii in domeniul Stomatologiei moderne. Atunci cand ne vei trece pragul vei descoperi cel mai modern Laser Dentar (Biolase), cel mai modern Microscop Dentar Leica, un Scanner Dentar de ultima generatie precum si o multitudine de materiale si aparatura de ultima generatie fara de care nu am putea fi atat de buni.
          Vrei un zambet perfect sau poate un implant care sa reziste chiar si o viata, un tratament de canal perfect sau chiar si o “plomba invizibilia” ? Noi suntem alegerea ta corecta! Te asteptam sa ne treci pragul sa te convingi.

          Poti gasi mai multe informatii despre ceea ce facem in fiecare zi pe pagina mea de Facebook sau pe contul meu de Instagram.

 


.